ההשלכות של ביקור אצל פסיכולוג קופ"ח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/03/2011 | 15:08 | מאת: ערן

שלום, חשבנו ללכת עם בתי בת ה-5 לפסיכולוג של קופ"ח, אבל יש לנו את החשש שזה יכתב לה בתיק האישי שהיא היתה בטיפול פסיכולוגי ויכול להשפיע על העתיד בתחומים כמו : צבא,קבלה לעבודה במקומות מסויימים ואפילו קבלה לתיכון (יש כאלו ששואלים על זה). האם ישנה השפעה כלשהי של ביקור כזה ? והאם הפתרון היחיד הוא פסיכולוגיה פרטית ? תודה.

04/03/2011 | 00:16 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ערן, הפניה לטיפול דרך קופת חולים אכן מתועדת ברישומי הקופה, אך על התכנים ועל סיבת הפנייה חל חיסיון מלא, כמתבקש. כיום, מערכות הצבא והמדינה מתייחסות לטיפול פסיכולוגי באופן ענייני, ואינן פוסלות אנשים על כך שבגיל חמש טופלו בגלל הרטבה, קשייים חברתיים, בעיית קשב וריכוז או פחדי לילה(למשל). ההימנעות מטיפול, שעלולה להחריף (או חלילה להנציח) קשיים רגשיים, מסוכנת לעתידה יותר. מאחלת לכם הצלחה בטיפול ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים