ראשל"צ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/02/2011 | 16:37 | מאת: ריטה

שלום רב אודה על עזרה תשובה על שאלה אחת : מה עושים עם יחד בן 12 שעושה קקי בתחתונים. יש לציין שהוא ילד עם קוים של PDD. תודה, ריטה

25/02/2011 | 17:13 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ריטה, הלוואי שכל הבעיות הקשות היו ניתנות לפיתרון פשוט כ"כ : תשובה לשאלה אחת... ועוד יותר 'הלוואי', זה שהתשובה הזו הייתה בידי. כמובן שכדי לפתור בעיה כה עקשנית, נדרשת עבודה מאומצת, מערך שלם של חיזוקים המותאמים לרמתו ויכולתו של הילד. פני למטפל התנהגותי המתמחה בעבודה עם ילדי הספקטרום, והתייעצי איתו. למרבה הצער, אין פתרונות קסם בידי. שבת שלום ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים