ילד בן 3

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

17/02/2011 | 22:21 | מאת: חנה

שלום! יש לי ילד בן 3, חכם מאוד לפני כשבועיים חגגנו לו מסיבת חלקה גדולה עם כל הדודים הוא דיבר על זה כול הזמן שיתף את הגננות וסיפר להם שאמא קנתה לו בגדים חדשים והוא יחלק שקית ממתקים בשבוע האחרון הוא מופנם לא מדבר רוצה רק לישון שואלים אותו מה כואב לך הוא אומר כלום רוצה רק לישון יש לו פרצופים כועסים מנסים לדרבן אותו ניקנה לך הפתעות נותנים לו ממתקים וזה לא קונה אותו הוא בשלו בוכה על כול דבר וכול הזמן ישן לא אוכל כלום יש לו אחות בת שנה וחצי שהוא מאוד אוהב אותה אני בחודש תשיעי בהריון השלישי הוא הילד הבכור בבית. ילד שכולם אוהבים אותו ומפנקים אותו מכול הצדדים בשבוע הזה חגג לנו גם עם חום אני לא מבינה למה הוא נימצא במצב הזה ואיך אפשר להוציא אותו מזה?????

19/02/2011 | 23:01 | מאת: שיר

הילד החכם שלך מתאבל על השיער הארוך ש "נלקח" ממנו לפתע.. את מספרת שלפני שבועיים חגגתם לו מסיבת "חלקה".. ייתכן וזוהי תגובת אבל לשיער ...

20/02/2011 | 21:39 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום חנה, יכול להיות ששיר צודקת (חשבי למשל על אישה שעוברת אחרי שנים של שיער ארוך לתספורת קצוצה...), אבל בהחלט יכול להיות שמדובר בשפעת הויראלית העונתית, שבחרה בתזמון לא מתאים. אני מציעה להתייעץ עם רופא הילדים, ולהתאזר בסבלנות. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים