הכפשת שמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/02/2011 | 15:46 | מאת: עדן

באינטרנט פתחו עליי אתר: מי שחושב ש---------- שרמוטה שישים לייק? תוך שניות קפצו אלפים והכפישו את שמי. חברה טובה שלי אמרה לי מה את רוצה? תגידי תודה שזה לא נאמר לך בעל פה מול כולם. זה רק במחשב. אני מרגישה נורא? מה לעשות???..

04/02/2011 | 23:00 | מאת: ליאת מנדלבאום

בת כמה את, עדן?

05/02/2011 | 06:07 | מאת: עדן

06/02/2011 | 15:44 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום עדן, על רקע האירועים האחרונים, בהם ה'חרם' האינטרנטי הוביל לתוצאות טרגיות, קיימת מודעות רבה יותר של הרשויות, כמו גם תכניות פעולה והסברה. אני מציעה לפעול בשני מישורים בשלב הראשון - האחד, פנייה לאתר פייסבוק ודיווח על תוכן בלתי ראוי. והשני, פנייה לגורמים בתוך ביה"ס, כמו מורה, יועצת או פסיכולוגית, שיוכלו לטפל בנושא הן ברמת הקבוצה והן ברמת הפרט (תמיכה אישית לך). אני מודעת לכך שצעד כזה עלול להרתיע אותך, אך מפצירה בך לעשות כך בכל זאת. במקביל, אני ממליצה לערב גם את הורים, ולגייס את עזרתם. אני מאמינה שגם כאן בוודאי קשה לך, בעיקר בגלל הנוסח הבוטה של ההשמצות בפייסבוק, אך מעודדת אותך להתגבר על כך ולגייס את מלוא העזרה הנדרשת. אל תישארי עם זה לבד בשום אופן! (מבקשת ממך לעדכן אותי איך פעלת) בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים