קשיים בכיתה א

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/02/2011 | 10:20 | מאת: עדן

ליאת שלום , בני עלה השנה לכיתה א ויש לו קושי עם התמודדות מול מורים מקצועיים. עם המחנכת יש לו גבולות והוא עושה מה שהיא אומרת אך לכל מורה אחר הוא מקשה מאוד , אם זה לקום באמצע השיעור ללקוח או לא לבצע פעולות שמבקשים לבצע . הוא טוען שמשעמם לו והוא שונא את השיעורים האלו (אומנות , מוסיקה והתעמלות). בסה"כ הוא ילד מאוד חכם , לימודית הוא מצויין. הוא מאוד "מתחכם" ונראה שלא תמיד מבין שאסור לעשות את מה שהוא עושה . המורה לוחצת עליי שמשהו לא נורמלי אלצו, מה לעשות?

04/02/2011 | 22:39 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום עדן, קשה להעריך על סמך המידע המועט שמסרת כאן, מהו בדיוק מוקד הקושי. אני מציעה לסמוך על ניסיונה של המורה, ולאור החריגות שהיא מזהה לשקול אבחון. בקשי שיחה עם פסיכולוגית ביה"ס, שבמידת הצורך תוכל להדריך אתכם כיצד להתנהג איתו בבית ואיך לפעול להמשך הברור. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים