הסבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

01/02/2011 | 14:29 | מאת: רוזה

מהו ההבדל בין פסיכולוג קליני/התפתחותי/חינוכי?מתי נדרש כל אחד ?

02/02/2011 | 00:49 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רוזה, מצטטת עבורך ישירות מויקיפדיה - פסיכולוגיה קלינית - עוסקת בניתוח ופתרון בעיות נפשיות והפרעות התנהגות. פסיכולוגיה חינוכית - עוסקת בחקר תהליכים חינוכיים מנקודת מבט של הפרט המתחנך או של הפרט במסגרת החינוכית. תחום זה מתמקד גם במערכת יחסי הגומלין בין הפרט ובית הספר. פסיכולוגיה התפתחותית - מתמקדת במחקר השינויים ההתנהגותיים והנפשיים מילדות לבגרות. פסיכולוג התפתחותי מטפל בבעיות התנהגותיות, חברתיות ונפשיות אצל ילדים ובמקביל מלווה את הורי הילד במהלך הטיפול. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים