משיכות באף,וגלגול האישונים.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

31/01/2011 | 16:48 | מאת: מודאגת

שלום! נערה מתבגרת בת 17 מושכת באף מתגבר לקראת השינה,ומגלגלת את האישונים. האם זה משהו רפואי? או כתוצאה ממתח/לחץ?

31/01/2011 | 23:19 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, התופעות שאת מתארת יכולות להופיע בתקופות של מתח. אם היו ביטויים כאלה גם בתקופות לחץ בעבר, סביר להניח שכך הדבר. אם זו תופעה חדשה, יש להיוועץ קודם ברופא הילדים/משפחה שלכם, ולשלול בעיה בריאותית. בכל מקרה, אם אתם מזהים גורמי סטרס בחייה, פעלו להפחתתם. אם התופעה נמשכת, התייעצו גם עם פסיכולוג קליני. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים