פסיכולוגית קלינית ברחובות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

26/01/2011 | 15:11 | מאת: .

ליאת שלום, אני מחפשת פסיכולוגית קלינית טובה המתמחה בחרדת אסלה המלווה בהתאפקויות עבור בתי בת ה - 3. תודה מראש.

26/01/2011 | 15:14 | מאת: .

ואם יש לך המלצות לטיפול בנושא אני אשמח לקבל כל המלצה.

27/01/2011 | 10:59 | מאת: תמיר

אני ממליץ לך להשאיר פרטים באתר ולקבל הצעות ממטפלים הקרובים לביתך

27/01/2011 | 23:15 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, פרסום של גופים או מטפלים פרטיים מעל גבי הפורום עומד בניגוד למדיניות האתר, ולכן, אם ברצונך לקבל המלצה, כתבי בגוף הודעתך את כתובת המייל שלך, וקווי שההמלצות יישלחו לך לשם. אני אישית לא מכירה פסיכולוגים לילדים באזור זה. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים