הערכת מוכנות לכיתה א'

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

20/01/2011 | 12:52 | מאת: מיקי

שלום, אני אמא לילד בן 5 וחודשיים שמתעתד לעלות בשנה הבאה לכיתה א'. הצוות די בטוח שהוא יכול לעלות ואנו, ההורים, לא) הייתי רוצה לערוך לו מבדק הערכה לגבי המוכנות שלו אך לא דרך העיריה אלא באופן פרטי, למי עליי לפנות לפסיכולוג ילדים, חינוכי? מאיין אוכל לקבל המלצה? אין לי מושג!!!!

21/01/2011 | 00:57 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום מיקי, הכתובת לכך הם אכן הפסיכולוגים החינוכיים. תוכלי להתייעץ על כך עם פסיכולוגית הגן, שבוודאי תוכל להפנות אותך לקולגה שעובדת גם באופן פרטי. למרות שלא שאלת, אציין רק שהנטייה להשאיר ילדים שנה נוספת בגן שלא לצורך התבררה כבלתי מועילה, ואפילו נושאת עמה אפשרות לנזק רגשי. אם צוות הגן בטוח ביכולתו לעלות לביה"ס, למה בעצם לא לקבל זאת? בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים