בעית שינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/01/2011 | 12:42 | מאת: א

ילד בן11 וחצי שנים לא מוכן לישון לבד שיהיה איתו מישהו בחדר לאחרונה אחיו יצאו לצבא והוא נשאר לישון בחדר לבד אבל צריך להשאר עם אור ושלא נרדם עד שהוא נרדם ובמידה ונרדם וקם בלילה לא יכול לישון לבדמפחד גם להשאר בבית לבד גם עם אחותו אבל ללכת אם חברים לשחק עצמאי האם צריך לקחת אותו לשיחות מה הטיפול לזה

08/01/2011 | 23:57 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, אני מציעה להגיע להתייעצות אצל פסיכולוג ילדים קליני, לתאר בפירוט את ההתנהלות בבית, ואת המידה בה הפחדים שלו משתלטים על סדר היום (והלילה) של הבית כולו. לפעמים אפשר להסתפק בהדרכת הורים, שתסייע לכם להיערך נכון יותר ולעזור לו להתמודד, ולפעמים מומלץ טיפול בילד עצמו (בדר"כ טיפול באוריינטציה קוגניטיבית-התנהגותית). בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים