בן 3 שנמצא בתחרות כל הזמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/12/2010 | 23:00 | מאת: אמא

שלום. בני בן 3 כל הזמן בתחרות להיות הכי טוב / ראשון וכדומה. זה קורה גם בבית, בעיקר עם אחותו הקטנה (חצי שנה) שהכל חשוב לו לעשות לפניה (מקלחת, לישון, לקום...) ומהגננת הבנתי שזה קורה גם בגן ושהוא מאד מתוסכל ובוכה אם הוא מפסיד במשחק כלשהוא. איך אפשר לעזור לו?

24/12/2010 | 15:30 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, מצרפת לך לינק אל תשובה לשאלה דומה. אם יהיו שאלות נוספות, את מוזמנת. הנה - http://www.doctors.co.il/forum-3284/message-4420#message-4420 שבת שלום ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים