חברות הכי טובות בגיל שנתיים +

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

20/12/2010 | 22:22 | מאת: עופרי

שלום רב, בתי בגיל שנתיים וארבעה חודשים, התחברה עם ילדה מהגן שלה והן צמודות אחת אל השניה כל הזמן וגם מתראות אחרי הגן לפעמים. בגלל החברות הצמודה בתי לא משחקת כבר עם אף ילד אחר בגן ורק רוצה לעשות מה שחברתה עושה, כשאני באה לאסוף אותה מהגן היא בוכה ולא רוצה להיפרד מהחברה. הגננת בגן מנסה קצת להפריד ביניהן ולהושיב בנפרד זו מזו כדי שישחקו עם עוד ילדים. בתי ילדה נהדרת וחברותית וכאשר אנחנו באינטראקציה עם ילדים אחרים בני גילה וגדולים ממנה לאחר שעות הגן היא משחקת איתם יפה מאוד ונהנית. אשמח לדעת האם זהו קשר בריא בגיל כזה? האם כדאי לצנן מעט את היחסים ביניהן ולגרום לבתי לשחק עם ילדים נוספים בגן? ובכלל אודה על קבלת כל מידע רלוונטי לנושא. תודה רבה

21/12/2010 | 00:39 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום עופרי, ראי בבקשה את תשובתי לדניאלה, כמה קומות מתחתייך, ואם תרגישי שנותרו שאלות נוספות - את מוזמנת. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים