מחכה :-)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/12/2010 | 00:27 | מאת: נועם

ליאת, ענבל מהפורום השכן הבטיחה לנו שאת באה לעשות בייביסיטר. אז רק שתדעי, שאני מחכה ערה (בטח עכשיו כשסוף סוף אני רואה אותך :-)) התגעגעתי... נועם נ.ב - בשבילי תמיד תהיי מתולתלת עם שיער שחור ארוך ;-)

06/12/2010 | 01:31 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום נועם, אני לא יודעת במה מדובר, אבל הביקור שלך נחמד לי. הימים עמוסים מאד ולא קלים, בעיקר מול מה שכולנו עוברים בימים האחרונים. אני מקווה שהגשם יבוא וישטוף בטיפותיו המנחמות את הכרמל הפצוע. שלך, ליאת

07/12/2010 | 00:10 | מאת: נועם

את יודעת, קראתי את ההודעה ממך בשש וחצי בבוקר, מיד לאחר שהתעוררתי מרעש הגשם ורצתי לסגור את כל החלונות... חשבתי לעצמי שזה סמלי משהו, כי מאז הימים ההם, בפורום, כל דימויי החורף (ובעיקר מילות אהבה אליו) קשורים לי אליך... הגשם היה, ושטף. עכשיו נותר לנו לצפות בפעולה המרגשת של טבע שמגדל את עצמו בחזרה. והלוואי שזה יקרה מהר. מאחלת לך עוד הרבה חורף, נועם נ.ב - אם בא לך להבין את עניין הבייביסיטר, זה כאן: http://www.doctors.co.il/forum-402/message-213234#message-213109 (ראי את תגובתה של ענבל מה- 1.12). נ.ב 2 - יש פה איזה ג'ינג'י אחד שעד לפני רגע התעלם ממני כליל, ועכשיו כשאני כותבת לך בא להתיישב בחיקי. אם תרשי לי להשליך עליו ממחשבותיי לרגע, אני אגיד שלדעתי גם הוא מתגעגע...

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים