אנא עזרתך המקצועית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

01/12/2010 | 18:13 | מאת: ראובן

שלום רב, אני מעוניין בהמלצה לפסיכולג באיזור הדרום להתמודדות מול נער מתבגר. הייתי מאוד רוצה לדעת האם יש פסיכאטר שהוא גם פסיכולוג למתבגרים אשמח לקבל המלצה ,

02/12/2010 | 00:16 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ראובן, יש בהחלט פסיכיאטרים שעוסקים גם בפסיכותראפיה (טיפול נפשי שיחתי), ואפשר לנסות למצוא אותם בעזרת רופא המשפחה שלכם, בעזרת האינטרנט או בעזרת המלצות מקוראי הפורום. לצורך כך יהיה עליך לצרף כתובת מייל לכאן, שכן אין לנו אפשרות להתיר פרסום שמות מטפלים מעל גבי הפורום. לצערי, איני מכירה פסיכיאטרים בדרום, ולכן לא אוכל לעזור מעבר לכך. בהצלחה רבה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים