גמילה - קקי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/11/2010 | 14:30 | מאת: שני

יש לי ילדה בת 3 שגמולה שנה מפפי אך קקי עדיין מתעקשת לעשות בתחתונים או בחיתול. לאחרונה החלה למרוח את הקקי על ילדים בגן או על קיר הגן. ממה זה נובע? למי עלי לפנות ליעוץ?

15/11/2010 | 00:17 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שני, התנהגות רגרסיבית כזו יכולה להיות קשורה לקשיים התפתחותיים או רגשיים, ואולי תגובה לתהליך גמילה שלא עלה יפה והסתבך. אני מציעה לפנות למכון להתפתחות הילד של קופת החולים שלך. תוכלי להתייעץ תחילה עם רופא הילדים שלך, שיפנה לגורם המתאים. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים