מעבר לחדר שינה נפרד- תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

01/11/2010 | 20:30 | מאת: deleted

שלום רב, באיזה גיל מומלץ להעביר את התינוק/הילד לישון בחדר נפרד? תודה

04/11/2010 | 00:22 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, בניגוד לבעלי החיים בטבע, גורי האדם הנולדים וגדלים בסביבה בטוחה מטורפים ואיתני טבע, יכולים לישון במיטה משל עצמם ואף בחדר משלהם כבר מיום היוולדם. יש הורים הבוחרים להשכיב את התינוק בחדר אחר מרגע הגיעו הביתה, ויש מי שמעדיפים להישאר קרובים ולישון בסמוך אליו. שתי הגישות קבילות מהבחינה הפסיכולוגית, ואין הנחייה אחת גורפת, שתתאים לכולם. אם התינוק שלך בן שנה, אינו מתעורר בלילה לינוק, ומסוגל לישון לילה מלא, איני רואה סיבה להשאירו בחדרכם. גם אם הוא עדיין מתעורר בלילה, אפשר להעבירו לחדר אחר, ולהגיע אליו להרגיעו במידת הצורך, כשהוא מתעורר. חלומות פז ליאת

22/04/2011 | 18:00 | מאת: מה???????

אני לא מאמינה למה שאני קוראת?? תינוק בן יומו צריך לישון לבד בחדר?? ואין בעיה עם זה?? לא ייאמן. אם הקשבת לעצה זו את טפשה. תינוק צריך את אמא, כמה שיותר, לפחות בשנה הראשונה!

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים