עזרה במציאת מטפלת רגשית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/10/2010 | 10:39 | מאת: גלית בר

שלום רב בני בן 4 בעבר היה בגן תקשורתי, כבר לא בהגדרת PDD וכרגע נמצא בגן שפתי. רמת השפה שלו יחסית גבוהה ועיקר הבעיה שלו היא רגשית/התנהגותית. הדבר משפיע גם על יצירת קשרים עם בני גילו. אנחנו מחפשים מטפלת רגשית, באופן פרטי. האם לפנות לכיוון של פסיכולוגית ילדים או טרפיסטית בתנועה או עובדת סוציאלית קלינית ? אשמח לקבל המלצה למטפלת רגשית טובה שיכולה להתאים. הומלץ לי על פסיכולוגית התפתחותית וארצה למסור את שמה לחוות דעת שלא בפורום, אם יש דרך כזו... אודה לתשובתך

27/10/2010 | 18:08 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום גלית, אני חושבת שהדרך הטובה ביותר לחפש (ולמצוא!) מטפלת טובה, זה להישען על המלצות של הורים אחרים שהתמודדו עם בעיה דומה. ממליצה לך על שיטוט בפורומים של הורי pdd (אין לי ספק שאת מכירה אותם, ואם לא - כדאי להכיר) והתייעצות שם. זכרי שאחרי הכל, הגורם שמנבא טוב מכולם הצלחת טיפול זה לאו דווקא ה'טייטל' של המטפל, אלא הקשר שנוצר בינו לבין הילד. מטפלים בהבעה המנוסים בעבודה עם ילדי הספקטרום יכולים לעשות עבודה מצויינת, וכך גם כל המטפלים האחרים שמנית. מאחלת לכם דרך צלחה ליאת (טל' 052-3106667, אם תרצי להתייעץ אישית).

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים