פסיכולוג באיזור חולון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

22/10/2010 | 18:41 | מאת: הילנית

שלום רב מבקשת המלצה לפסיכולוג או פסוכולוגית טובים באיזור חולון עבור ילד בן 10 שמאד מאד מתפרץ ועצבני, רגיש, חכם מאד, שונא ללמוד וכיו"ב. אשמח לקבל המלצה גם פרטי וגם קופ"ח כתובת המייל שלי היא [email protected] תודה רבה מראש

23/10/2010 | 02:23 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום לך, איחדתי את שתי הודעותייך לאחת. מקווה שיישלחו לך המלצות למייל. אני, אישית, איני מכירה פסיכולוגים לילדים בחולון, אך אולי קוראי הפורום יוכלו לעזור, ולשלוח למייל שצרפת. בהצלחה רבה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים