ילדה שתולשת שער גבות וריסים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/10/2010 | 17:51 | מאת: אמא מודאגת

בתי בת ה- 7.5 החלה לפני החודשיים לתלוש שערות מהגבות, ולאחרונה החלה לתלוש גם שערות מהריסים, וזה נראה נורא. ניסינו שיחות ולהתעלם אבל זה לא עוזר. אנחנו לא רואים אותה עושה את זה וקשה לדעת אם תלשה או לא - קרחת בגבה זה משהו שקשה לעקוב אחריו... מה עושים?

19/10/2010 | 01:13 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, התופעה שאת מתארת נקראת בשפה המקצועית 'טריכוטילומניה', ואני מציעה לך לחפש קצת בגוגל, ללמוד על ההפרעה ועל דרכים אפשריות לטיפול בה. מוטב לטפל בזה כשזה עוד קטן, לפני שיהפוך להרגל שיהיה קשה יותר להיפטר ממנו. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים