לא רוצה ללכת לגן !!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

14/10/2010 | 11:24 | מאת: נטלי

בתי בת כמעט 5 בגן חובה לא רוצה ללכת לגן אציין שהגננת מקסימה ובתי מאד אוהבת אותה . אך הסיבה שהיא לא אוהבת את הגן היא החברות אני לא יודעת מה הסיבה המדויקת היא טוענת שאף אחד לא חברה שלה יש לה לפעמים התפרציות וכעס לא מוסברים אציין היא בתי הבכורה ואחריה שני בנות נוספות . האם אני צריכה ללכת לבדוק מול מרפאה להתפתחות הילד חשוב לי לקבל תשובה בהקדם

15/10/2010 | 16:06 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום נטלי, המכון להתפתחות הילד מאבחן ומטפל בקשיים ובעיות התפתחותיות, ולא בטוח שבתך נופלת להגדרה זו. את, כמובן, יכולה לנסות. אני ממליצה להתייעץ עם הגננת ולשאול האם להערכתה יש חריגות כלשהי אצל בתך, המפריעה לה להשתלב חברתית. כדאי לזכור שמדובר בתחילת שנה, וההתאקלמות בגן יכולה לקחת זמן אצל ילדים מסוימים, ולהשפיע על התנהגותם באופן שאת מתארת. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים