ילד בן 7 עושה קקה במכנסיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

10/10/2010 | 09:02 | מאת: אמא חסרת אונים

שלום, אני אפילו לא יודעת לאיזה פורום לשלוח את השאלה. הבן שלי כבר 3 שנים עושה קקה במכנסיים ולא הולך לשירותים. הוא נגמל יפה במעון וכשעבר לגן חובה החל לעשות במכנסיים. היום הוא כבר בכיתה ב' אבל זה לא מספיק מפריע לו בשביל לבוא איתי לרופא מומחה (באיזה תחום אני עוד לא יודעת). מה לעשות אם הילד לא משתף פעולה? עם איזה רופא להתיעץ? אני אלך אפילו לבד. תודה.

10/10/2010 | 10:28 | מאת: אמא כמוך

יש לי אותה בעיה עם הבת שלי.אשמח לשמוע ממך מה קורה בבית הספר במידה ומפספס? האם את זכאית לסיוע מטעם בית הספר? כל פרט יעזור.אני באותה הסיטואציה . בתודה ותחזיקי מעמד.

10/10/2010 | 14:37 | מאת: אמא חסרת אונים

שלום, הייתי אצל רופא משפחה והוא שלח אותי לגסטרו לשלול מחלה שזה הסימפטום היחיד שלה. הייתי אצל פסיכולוגית והיא נתנה לי טבלה ובה 7 ימי השבוע. בכל פעם שמצליח לעשות בשירותים מדביקים לו כוכב באותו יום. כל 3 כוכבים רצופים מקבל מתנה שווה. זה הצליח למשך 3 חודשים וברגע שהפסקתי את הטבלה - הוא חזר לסורו. היום אני יודעת בערך את השעה שבה צריך לעשות ויש לי הסכם עם המורה שבשעה זו הוא יוצא קבוע לשירותים. למרות זאת הוא עדיין מפספס כי לפעמים יוצא לו לפני ולפעמים יוצא לו אחרי היציאה לשירותים. אני באמת חסרת אונים כי הוא עושה בבית בעודו יושב בסלון מול הטלויזיה. הכי נורא שזה לא מפריע לו והוא לא מוכן לשתף פעולה. עזרה? מישהו?

14/06/2015 | 10:57 | מאת: תמר

יש בתל השומר מרפאה מיוחדת לנושא הזה תשאלי בתל השומר

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים