בן 3 לא רוצה ביביסיטר- רוצה רוצה רולצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/10/2010 | 07:02 | מאת: עידכון

שלום ליאת, אתמול היא הגיעה. קודם כל התייעצתי גם עם הגננת והציעה מהיכרות קצרה איתו שאולי אספר לו מעט וכך הוא יסתקרן לגביה. אחהצ סיפרתי לו שמגיעה בחורה עם שער כהה בגובה שלי עם חיוך גדול גדול והיא באה לעזור לאמא ותוכל גם לשחק איתו. הוא לא הפסיק לשאול מתי היא באה כבר. הכנתי לה שקית עם צבעי גואש ומברשות מיוחדת ושמתי על ידית הדלת והיא נכנסה עם זה וסיפרה לו שהביאה לו מתנה. מרגע זה אני לא הייתי קיימת. ....הם צבעו את הבית שאביו עשה לו מקרטון, הוא היה מבסוט ממנה והיא הייתה ממש טובה איתו. שהלכה ביקש שתבוא שוב, במשך כמה פעמים חזר על זה. בנוסף לפני המקלחת אמר שאתמול (אתמול= בשבילו כל מה שקרה היה אתמול) לא רצה שתבוא ולא התנהג יפה ולשאלתי אם עכשיו רוצה השיב בחיוב. יש! אני עשיתי מרק, תליתי כביסה, קיפלתי...כמה כייף לעשות זאת בניחותא. תודה רבה!

09/10/2010 | 01:14 | מאת: ליאת מנדלבאום

יקירה, לא קיבלת חופש כדי לעשות מרק ולתלות כביסה! מחכה לעדכונים על כ??יו?פי שלווה :-)) כיף לשמוע אותך בכל מקרה. יחי החופש! ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים