חשוב מאוד!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/10/2010 | 12:05 | מאת: DJ

שלום רב בני בן 11 ראה באקראי במהלך שיטוט באינטרנט (בעיה בפני עצמה) את הסרט "משחק ילדים" המתאר בובה בשם צ'אקי שהיא בובה בעלת נשמה של רוצח ומבצעת פשעי רצח בסרט. חשוב לציין כי בני הינו ילד אקספרסיבי מאוד אשר מבטא רגשות כלפי חוץ,הוא מסוקרן מאוד מעולם המשחק ואף חולם להיות שחקן בעתיד. הוא נהנה מאוד להקליט עצמו בוידאו מבצע קיטעי משחק שונים. הוא גם משתתף בחוג לדרמה. בקרוב יחול יום הולדתו ולרגל הארוע ביקש לקבל את "הבובה הרוצחת" צ'אקי. האם ניתן להיעתר לבקשתו?

06/10/2010 | 02:21 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום לך, לא ציינת דבר בנוגע לתגובתו לסרט. האם הוא היה מבועת ואחוז אימה, או שמא משועשע וסקרן מבחינה "אמנותית". אישית, אני נוטה לראות בחיוב את נכונותם של ילדים 'לגעת' באובייקט שמפחיד אותם ולהתיידד איתו, גם אם הוא דמות שלילית, מפחידה או ביזארית. מקווה שתוכלו לשלוט מעט יותר בתכנים אליהם הוא נחשף, כך שלא יהיה צורך למלא את הבית ביצורי אימה. אחרי הכל הוא עדיין ילד צעיר מכדי לחלוק חוויות עם בובה רצחנית כמו צ'אקי. :-)) בשמחות ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים