בעיית אתיקה?!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

01/10/2010 | 09:15 | מאת: חי

שלום רב אני בן 28 לאחר תאונת דרכים קשה,אני נימצא בשיקום באחד הבתי חולים וחלק מהשיקום הוא טיפול פסיכולוגי ביגלל תיסמונת פי טי אס די שיש לי כחלק מהטיפול חלקתי עם המטפלת שלי דברים אישיים על מישפחתי וילדיי והרגשתי הכי נכון לשתף אותה ,היום לאחר הפסקה של חודש (חופש שלה) היתברר לי שהיא שיתפה את המזכירה בשיקום בדברים אשר אמרתי לה על רישתי וילדי ,דברים אישים שקרו ביגלל התאונה השאלה שלי ,עכשיו לאחר איבוד האמון מה אני יכול לעשות.לקח לי מספיק זמן להיפתח ולחשוף מה אני צריך לעשות עכשיו? ליתבוע?! להיתלונן?!עזרי לי בבקשה להבין את העיניין הקשה הזה שאני נימצא בו אבקש לציין שהפסיכולוגית סיפרה על הפגישה למזכירה אך לא רק היא שמעה את הדברים עוד אנשים שמעו וכך גם גיליתי (שאלו אותי מספר פעמים איך אני מרגיש ולמה אישתי היתנהגה בצורה מסויימת)

03/10/2010 | 17:42 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום חי, על תכני הטיפול חל חיסיון מלא, והוא אינו אמור לעבור לאדם אחר שאינו חלק מהטיפול. כדי לדעת אם יש עילה לתלונה, והאם באמת מידע עבר באופן לא ראוי, אני מציעה להתייעץ עם מנהל המרפאה או עם מועצת הפסיכולוגים (03-5151186) בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים