סדנה לפיתוח מיומנויות חברתיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

29/09/2010 | 05:07 | מאת: מירי

שלום, מבקשת לקבל המלצה על סדנה לפיתוח מיומנויות חברתיות והבנת מצבים חברתיים לילד בן 8 בחיפה.

03/10/2010 | 13:46 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום מירי, איני מכירה אישית סדנה מהסוג שאת מחפשת. תוכלי לנסות לפנות למרפאה הציבורית בעירך ("תחנה לבריאות הנפש לילדים ונוער" של משרד הבריאות), ולהתעניין אם נפתחת קבוצה כזו. ערוץ אפשרי נוסף, זה האתר של 'פסיכולוגיה עברית', המפרסם בלוח המודעות מידע שוטף על סדנאות כאלה. ראי כאן - http://www.hebpsy.net/bulletinBoard_list.asp?cat=folder&typ=10 לפעמים גם יועצת ביה"ס מכירה מסגרות כאלה, ויתכן שתוכל להמליץ לך. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים