וואו .. זו את ?...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/01/2009 | 17:35 | מאת: ש'

אני לא מאמינה ... ליאת .. ליאת .. יקרה ... מה שלומך ?... בחיי שהיית חסרה .את עדין .. איזה כיף לראות אותך פה. תאמת עדיין מרגישה ילדה קטנה בת 6 ?.. 9 ?.. הלוואי וזה היה מצחיק .. (עדין בשיחזורי העבר..) נו .. אז אני בת 31?... אבל ..מותר להיות פה?.. ברכות חמות על המקום החדש שלך כאן. בטוחה שתביאי רק עושר מעצמך. אוהבת . שרית (מהפורום הקודם .. שנתיים של ליווי .. אי אפשר לשכוח ככ מהר).. ו..איש השיחות שלי .. כן ..עדין .. שורד.. :-)

08/01/2009 | 22:39 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שרית, תודה על הברכות. באמת נעים לחזור לבית החם של 'דוקטורס'. הפעם החלטתי להתמסר לטובת הקטנטנים. הפורום הזה מיועד אך ורק להתייעצויות סביב סוגיות פסיכולוגיות של ילדים, ולכן, כדי לדעת מה שלומך (ושלום האחרים) אצטרך לקפוץ לבקר בפורום של הגדולים, כמו שאני אכן עושה מפעם לפעם בהנאה. המשיכי בדרך החשובה שאת עושה ליאת

08/01/2009 | 23:34 | מאת: ש'

זה היה בהומור .. להתמסר לקטנטנים אמיתים זה אחלה. המון הצלחות במקום החדש, כיף לשמוע שאת מידי פעם .. מציצה .. :-) לילטוב.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים