השלכות טיפול+שאלות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/09/2010 | 19:06 | מאת: משה כהן

המטפל אמר לי שאם הצבא פונה אליו, יש לו מחוייבות(חובה לדווח)... אני חושב עוד שהוא לא יודע את החוקים וזה ממש נשמע מצחיק..... מה אתה אומר?מה התשובה?למה הוא אומר לי ככה?אני חושב שהוא טועה, והוא נורא מפחיד אותי......... , הוא מפחיד אותי, זה נשמע שהוא איזה סתום מטומטם שלא מבין כלום

20/09/2010 | 12:53 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום משה, כדי להסיר ספק, תוכל לפנות למועצת הפסיכולוגים ולבדוק איתם, עדיף לעשות זאת יחד עם המטפל. הנה הפרטים - http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=19 בהצלחה ליאת

20/09/2010 | 20:03 | מאת: moshecohen

חשוב לציין שזה במרפאה ציבורית לבריאות הנפש....... ואני מתכוון גם לחוות דעת. מה מבחינת אתיקה וחוק?

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים