קושי חברתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/09/2010 | 23:04 | מאת: מיכל

לבני בן ה- 10 וחצי יש קושי חברתי. ילדים לא רוצים להיות בחברתו, הוא מנסה להכנס לחבורה ולא מצליח. נראה כי יש לו חוסר ביטחון. תמיד מגרשים אותו אולי בגלל שהוא מציק. מה לעשות?

19/09/2010 | 20:18 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום מיכל, אני מציעה לפנות ליועצת ביה"ס, ולבקש את הנחייתה. יש בתי ספר שמסייעים מאד לילדים עם כישורים חברתיים לקויים. אם זה לא יילך דרכה, פני להתייעצות עם פסיכולוג ילדים קליני, או במרפאה הציבורית הקרובה לביתך, או דרך קופה"ח שלך או באופן פרטי. הפסיכולוג יוכל להעריך אם כדאי לטפל באופן פרטני בבעיית חוסר ביטחון שלו, או באופן פרטני או קבוצתי בבעייה החברתית שלו. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים