גמילה שונה בביית ובגן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/09/2010 | 22:09 | מאת: מאיה

בני בן השנתיים וחצי התחיל גמילה בסוף חופשת הקיץ לאחר שהיה מעיר אותנו בבקרים לעשות קקי,בבית היה טוב ,בתחילת השנה הוא עבר לקבוצה גדולה יותר בגן ושם הוא לא מפסיק לעשות בתחתונים הגננת מציעה להחזיר לו טיטול,מה עושים? האם זה לא מסר שגוי לתת לילד אחרי שהוא הוריד את הטיטול ואם לשים טיטול אז מה עושים כשמגיעים הביתה תחתון,להמשיך עם הטיטול?????

14/09/2010 | 14:56 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום מאיה, אני חושבת כמוך, שמאימתי שמתחילים את תהליך הגמילה, לא חוזרים לאחור (בטח לא בגיל שנתיים וחצי). כרגע, הייתי ממקדת את המאמצים בעידוד הילד לעשות את הקקי של הבוקר בבית, ובעידוד צוות הגן לספוג עוד כמה ימים של תאונות. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים