גמילה מלאה בבית אך לא בגן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/09/2010 | 08:46 | מאת: עפרה

שלום בתי בת השנה ו10 חודשים כבר גמולה גמילה מלאה ללא פספוסים בבית בלבד (רק בלילה היא שמה טיטול) עברנו לגן חדש לפני כשבועיים והיא לא מסכימה להכנס לשירותים ברצון, ובורח לה הרבה האם את חושבת שמוקדם מידי לגמילה בגן בגלל שהוא חדש? או שצריך להתעקש איתה? תודה עפרה

13/09/2010 | 12:30 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום עפרה, לא ציינת כמה זמן היא גמולה, והמידע הזה חשוב, כי לפעמים מה שנראה כמו גמילה מלאה אינו בדיוק כך לאורך זמן. בכל מקרה, גם אם בתך הבינה בצורה טובה ומלאה מה נדרש ממנה, המעבר לגן חדש עלול לגבות מחיר של נסיגה זמנית, ויש להתייחס לכך בסלחנות והבנה. תנו לה עוד שבוע שבועיים, לפני שאתם מחליטים לוותר. אחרי הכל, גם גמילה בגיל מאוחר יותר תהיה כרוכה בפספוסים בגן, אז (בעיני) חבל לוותר בקלות על ההישגים שכבר הושגו. סבלנות.. שנה טובה ליאת

13/09/2010 | 12:39 | מאת: עפרה

בתי החלה גמילה לפני כחודש, וגמולה בבית באופן מלא מזה 4 ימים, בגן היא לא מסכימה בשום אופן להיכנס לשירותים. אציין שסירלא בא בחשבון. לא כדאי לתת לה pull up כי זה יבלבל נכון?

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים