קשיי גמילה אצל בת 5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/09/2010 | 08:37 | מאת: שני

שלום ליאת,בת 5. הורדנו את החיתול בלילה כבר לפני שנה, והיא פשוט מרטיבה כל לילה. בהתחלה הייתי מחליפה את כל המצעים, עכשיו היא פשוט ישנה רטובה עד הבוקר, או אם זה מפריע לה, מחליפים צד בשמיכה. ניסיתי את שיטת מדבקות הכוכבים. זה הצליח לילה אחד בלבד. יכול להיות שאין לה בשלות גופנית לגמילה? האם אני צריכה להמשיך ולחכות לשינוי או לעשות משהו אחרת?

04/09/2010 | 23:01 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שני, אם אין אף לילה יבש, אני מציעה לפנות למרפאת הרטבה, ולהתייעץ עם אורולוג ילדים. בברכה ליאת

06/09/2010 | 15:16 | מאת: ריקי

גם בני הוריד את החיתול בגיל 4 אחרי שהיה קם עם טיטולים מפוצצים כל לילה. הגיענו לד"ר קושניר אחרי שהראיתי לילד את הסרטון באתר (www.Kushnir.co.il) שמסביר מה קורה בגוף של ילד מרטיב וילד יבש וקיבלנו מכשיר מיוחד שמצפצף ברגע שהילד מתחיל להרטיב ואז פשוט שולפים אותו מהמיטה לשירותים עד שהוא לומד להגיב לבד ולאט לאט ההזעקות הולכות ופוחתות כי הגוף לומד להתעורר www.Kushnir.co.il

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים