זקוקים לעזרה בהתמודדות עם בן חמש וחצי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

22/08/2010 | 14:48 | מאת: אמא מיואשת

ליאת שלום, בננו בננו בן חמש וחצי, אח לבת שלוש, פשוט מוציא אותנו מדעתנו ואיננו יודעים כיצד להתמודד איתו. הוא מאמלל את אחותו, מציק לה כל הזמן, בתמורה היא צורחת. כמובן שהמצב החמיר מאוד בחופש הגדול. מדוב בילד אינטליגנטי ומוכשר, לא מאוד חברותי. במסגרת הגן לא היו תלונות על התנהגות. פנינו להדרכת הורים אצל פסיכולוג אך לא הרגשנו שזה עוזר. אנו זקוקים לעזרה אך לא יודעים אל מי לפנות. גרים באזור השרון. האוירה בבית שלנו היא בלתי נסבלת. לאן אפשר לפנות? האם תוכלי להמליץ על איש מקצוע שיתן הדרכה טובה, הכלה ותקווה?

22/08/2010 | 23:08 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, ילדייך צעירים עדיין, ואין סיבה שלא תצליחו לחולל שינוי. זכרו שהדרכת הורים הניתנת ע"י פסיכולוג מספקת הנחייה כללית, אך המלאכה מוטלת עליכם, וזו התמודדות הדורשת סבלנות והתמדה. אתם מוזמנים לפנות אלי לטל' 052-3106667 ואנסה לעזור בהפנייה למטפל מתאים. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים