תודה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

10/08/2010 | 09:06 | מאת: דפנה

ליאת שלום, בעסוקי אני יועצת חינוכית שנים רבות. מרגישה צורך לכתוב לך היות ואני קוראת כבר זמן רב את תגובותייך לפונים. תגובותייך מחכימות אותי בתכנים ובאופן בו הם נאמרים. לא פעם ואף לא פעמיים אני מתפעלת מהיצירתיות שלך ו"הפשטות" דרכם את מציעה דרכים להתמודדות.. מודה לך ושמחה להכנס לפורום אותו את מנהלת ומנחה. דפנה.

10/08/2010 | 15:50 | מאת: ליאת מנדלבאום

תודה, דפנה יקרה, על מילותייך החמות. אני משתדלת :-)) נעים לדעת שהדברים פוגשים לבבות מן העבר האחר של המסך. ראי עצמך מוזמנת לקרוא ואף להגיב לדברים, ולתרום מניסיונך כאשת מקצוע. שמחה שאת כאן ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים