ילד בן 6 דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/08/2010 | 13:45 | מאת: גלית

ילד שלי בן 6 והוא אינטיליגנטי ויש לו התפתחות תקינה אבל לאחרונה התחלתי לשים לב שהוא בזמן השינה וכשנמצא לבד במיטה בחדר שלו הוא יושן על הבטן תמיד ומשחק לו בפיפי שלו ונע הרבה על הבטן כשהשמיכה עליו ומאונןכאילו שהוא רוצה שאף אחד לא יראה אותו אני מאוד רוצה שרופא יעזור לי כי זה מתחיל להציק לי וגם מגעיל אותי למרות שאני מנסה כל הזמן מנסה להעסיק אותו ולהסיח את דעתו בבקשה תעזרו לי אני הולכת להשתגע אין לי מושג מאיפה זה בא למרות שזה טבעי בתהליך ההתפתחות אבל אני רוצה להפסיק את הקטע הזה בבקשה אני מחכה.

06/08/2010 | 13:54 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום גלית, אוננות היא פעילות בריאה ונורמלית בחייו של כל ילד, ואם הוא עושה זאת כשהוא במיטתו ולבד, אין להתערב בכך. אם קשה לך או מביך אותך, הניחי לו להישאר לבד בחדר, והעסיקי את עצמך במשהו אחר. בשמחות ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים