שלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/07/2010 | 02:21 | מאת: ירון

הפחד שלי הוא שאני לא יפגוש אנשים חדשים בצבא נגיד ואז אני יצטרך להישאר בסביבתו והוא גם ילד טיפה רע לפעמים. רציתי לשאול אם נגיד כשאני אהיה טיפה יותר גדול גיל 19 או משו כזה אז עדיין אני יתבייש מלהתחיל עם בנות או שזה ישתנה כשהוא לא יהיה בסביבתי?

07/07/2010 | 01:07 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ירון, אני סבורה שהקושי שלך ליצור קשרים זוגיים לא קשור ישירות לחבר, אלא למשהו עמוק יותר, המתבטא בין השאר גם בעיסוק ב'איך הדברים נראים החוצה'. גם ביישנים גדולים מצליחים למצוא זוגיות ואהבה, ומבחינה זו הזמן פועל לטובתך. בהחלט יתכן שמסגרת חדשה תיטיב איתך, ותספק הזדמנות לפתיחת דף חדש. אם תרגיש שדברים לא זזים, תמיד תוכל לפנות לעזרה, ולטפל לעומק במקורות הקושי. בהצלחה רבה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים