לא רוצה לאכול אצל אחרים בבית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

09/06/2010 | 11:35 | מאת: מוטרדת מהמרכז

בני בן 5 וחצי, מסרב לאכול ארוחות אצל אנשים אחרים אלא רק בביתו. מסרב לאכול אוכל שאחרים הכינו אך בהחלט אוהב לאכול במסעדות . כיצד עליי לנהוג? האם להתעקש ?

09/06/2010 | 17:26 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, יש דברים שלא כדאי ולא יעיל להתעקש עליהם, ונדמה לי שזה אחד מהם. ילדים יכולים להיות מאד בררנים ומפונקים סביב נושא האוכל, וכל עימות ומאבק איתם יכול להחריף את ההתנגדות. בעיני, עדיף לעזוב את זה ולהניח לו לאכול היכן וכמה שירצה. בתיאבון ליאת

10/06/2010 | 11:05 | מאת: מוטרדת מהמרכז

השאלה היא האם להכנע וללכת הביתה,ולהכין אוכל בבית או להתעקש להשאר אצל חברים ואם לא רוצה - שלא יאכל ?

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים