ילדה שמקיאה עם נטילת תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

02/06/2010 | 11:18 | מאת: אינאס

שלום הבת שלי ,בת שבע, כל פעם שצריך לתת לה אקמל היא מקיאה את כל מה שיש לה בבטן עם נטילת הטיפה הראשונה. בהתחלה חשבתי שזה סוג של פינוק, אבל לא. היא פשוט לא שולטת בזה. הילדה בריאה לגמרי. מדובר לא רק באקמול נוזלי אלא גם זה שדומה לסוכריות וגם דקסמול של הגדולים. כמו כן הדבר הוא לכל תרופה אחרת. ניסיתי להסביר לה מה משמעות הדבר והיא מבינה אבל היא לא שולטת בזה. מה ניתן לעשות?

04/06/2010 | 00:29 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אינאס, לצורך הורדת חום אפשר להשתמש בנרות רקטליים. אני ממליצה לעשות מאמץ וללמד אותה לבלוע כדורים, אך עדיף לעשות זאת בימי "שלום", ולא בשעת מחלה. נסי לארגן משחק בו מנצח מי שמצליח לבלוע כמה שיותר שקדי מרק עם משקה תוסס. התחילי משקד אחד, וארגני מתחרים ראויים. אשמח לשמוע איך הולך. בהצלחה ובריאות ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים