בן 8

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

29/04/2010 | 07:09 | מאת: ליה

הבן שלי בן 8, לומד בכיתה ב', ילד רגיש ובמסגרת הכיתה חסר בטחון, כילדי הכיתה משחקים יחד, הוא לא רוצה להצטרף ויושב בצד או משחק לבד, (עליי לציין שנכנס לכיתה באמצע שנה בכיתה א.) מה שמטריד אותי הוא שכאשר יש מפגש חברתי, לא רק במסגרת בי"ס, הוא מתחיל לעשות כל מיני תנועות עם הגוף (מחקה את הצעצועים שלו|), עושה קולות ובעיקר פרצופים. הוא תלמיד טוב, והמורה אומרת שמשתלב יפה בכיתה, אני מודאגת מהתגובות שלו במפגשים,ולא יודעת מה לעשות, מנסה לשוחח איתו והוא בשלו, עם הפרצופים והתנועות... אומרים לי שזה יעבור עם הגיל.. אכן?? תודה רבה

30/04/2010 | 00:42 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ליה, אני חייבת להודות שהתיאור שלך אינו מספק מידע מלא, וכדי להעריך האם מדובר בתופעה חולפת או בכזו הדורשת התייחסות, יש לקבל רקע התפתחותי. אם אינך שקטה, פני לפסיכולוגית התפתחותית או פסיכולוג ילדים קליני להתייעצות ואבחון. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים