תינוק שלא אוכל מוצקים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

20/04/2010 | 16:28 | מאת: טל

שלום בני בן ה 8 חודשים, לא מוכן לאכול פירות או מרק ירקות רק בקבוק סימילק, וזה בערך כחודש וחצי עד חודשיים. לפני זה הוא היה אוכל וטועם בלי בעיה. התחיל את הטעימות מגיל 4 חודשים. לא יודעת מה לעושת???

20/04/2010 | 21:53 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום טל, לפני שקשיי אכילה מקבלים כותרת של הפרעת אכילה ממקור פסיכולוגי, יש לכסות את כל האפשרויות האחרות, כולל קצב התפתחות איטי יותר (ונורמלי). אני ממליצה על היוועצות עם אחות טיפת חלב או רופא הילדים, כדי להעריך אם מדובר בבעיה התפתחותית הדורשת התערבות מקצועית או לא. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים