שאלת גן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

15/04/2010 | 13:51 | מאת: hagar

האם גן לילד בן שנתיים ו 10 חודשים, שבו יהיו 11 ילדים (והוא מהגדולים), הוא "חממה" שממנה הילד יגיע לא מוכן לגן עיריה בשנה הבאה?

16/04/2010 | 01:47 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום הגר, גן נבחן ביותר מפרמטר אחד, ולכן, כדי להחליט אם הגן יתרום להתפתחותו של בנך, עליך להביא בחשבון את התמונה הכוללת, דהיינו - את מקצועיות הצוות, את טיב התכנים, את עושר הסביבה בתוך הגן ובחצר, את הפיקוח (אם קיים ושל מי)ואת הרכב אוכלוסיית הילדים וגילם. אם הגן עומד בכל הסטנדרטים של גן טוב ואיכותי, אין סיבה שבנך לא יגיע מוכן למסגרת הבאה. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים