ייעוץ לבן 3.5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/04/2010 | 08:43 | מאת: שיריש

שלום ליאת! בננו בן ה 3.5 התחיל להתנהג בצורה אלימה כלפינו וכלפי אחיו הקטן. הוא ממש אינו נרתע מעונשים ואנו אובדי עצות. מלבד זאת הוא מביע כעס רב ובוכה הרבה (בייחוד בזמן הפרידה בגן).אנו זקוקים נואשות להמלצה על פסיכולוג ילדים או גוף מייעץ אחר באזור הרצליה- רמה"ש. אם תוכלי להמליץ דרך קופ"ח מכבי- זה יהיה מצוין, כיוון שאין ביכולתנו לעמוד בהוצאות ייעוץ פרטי ממושך.תודה!

09/04/2010 | 13:32 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שיריש, קחי בחשבון שהדרכת הורים היא תהליך קצר בדר"כ, ולכן, גם אם תפני למטפל פרטי, לא מדובר בהוצאה גדולה (לפעמים מספיקה גם פגישה אחת או שתיים). אם תרצי המלצה על פסיכולוגית פרטית בהרצליה, צרי קשר איתי 052-3106667 בהצלחה ליאת

09/04/2010 | 22:55 | מאת: יעל

השרון, דרך העירייה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים