בהמשך להתלבטות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

14/03/2010 | 11:21 | מאת: קרן

שלום ליאת ותודה רבה על תשובתך. עד איז גיל את ממליצה מטפלת? נורא קשה לי המחשבה לעזוב אותו אבל אין ברירה.. חייבת לחזור לעבודה כשיהיה בן 9 חודשים ואני רוצה להיות רגועה.. עד כמה שניתן. כמו כן זה משנה 20 ילדים על 4 מטפלות או 10 על 2? זה אותו יחס.. תודה רבה

14/03/2010 | 18:30 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום קרן, עקרונית, עד גיל שנתיים הצרכים החברתיים של ילדים צעירים באים על סיפוקם גם אם הם נמצאים בבית, מתוך המפגשים הטבעיים בגינת השעשועים או במסגרת המשפחתית. לכן, מגיל שנתיים ואילך, יש עדיפות מסוימת לגן על פני מטפלת. אם את חייבת מסגרת, העדיפי כזו המתנהלת תחת פיקוח, המותאמת במלואה לצרכי הילד, ועם מה שפחות ילדים ומה שיותר עובדות. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים