מחפשת בדחיפות פסיכולוג ילדים מומלץ באיזור גן יבנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

16/02/2010 | 18:50 | מאת: מיכל

מזה זמן מה בני היום בן 10 גילה את אתרי הפורנו, לאחר שיחות והסברים כי אין זה לגילו,וכי יכול לפנות אילנו בשאלות הנוגעות להתפתחותו המינית ואפילו עונשים וכן תוכנות מסננות למינהם, לא הצלחנו לפתור את הבעיה- כניסתו של הבן לאתרים אלו. כהורים אנו חרדים ומחפשים אדם מקצועי עם הכישןרים המתאימים לעזור לנו בבעיה זו. אנו מחפשים פסיכולוג או בעל מקצוע מתאים מומלץ באיזור גן יבנה, יבנה, גדרה, אשדוד, או אפילו אשדוד. תודה מראש.

17/02/2010 | 02:12 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום מיכל, אין אנו נוהגים להמליץ על אנשי טיפול מעל גבי הפורום. תוכלי לצרף בהודעה נפרדת את כתובת המייל שלך (שימי לב לציין אותה בגוף ההודעה עצמה), מתוך תקווה שלמשתתפי הפורום או לי יהיו המלצות. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים