חג שמח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

29/01/2010 | 21:50 | מאת: ל.

אהלן ליאת, הצצתי לרגע וראיתי שאת מטפסת במעלה הפניות.. מנצלת את ההזדמנות לאחל ט"ו בשבט שמח יומיים אביביים לכבוד החג זו מתנה נהדרת.. (לא בטוחה למי להגיד תודה) מקוה ששלומך טוב שם, מעבר למסך דרישת שלום ממני, לילך

29/01/2010 | 22:05 | מאת: ליאת מנדלבאום

לילך יקרה, יופי שבאת לבקר בערב החג האהוב עלי. אני אכן מתכננת להגיע מחר אל ענפי השקדיה הפורחת, שנקשרים בתודעתי - מה לעשות - לימים הנעימים בפורום השכן ולדייריו. מנצלת את ההזדמנות לברך את כל קוראי הפורום ואורחיו בחג ירוק ומואר, בפריחה אביבית, וגם בעוד ימים טובים של גשמי ברכה. חג שמח ליאת

29/01/2010 | 23:20 | מאת: יעלה

אחחחח... הפעלתן לי את הגעגוע... חג שמח לשתיכן, ממני וגם מהשתיל הקטן שלי.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים