בילבול מגדרי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/01/2010 | 22:57 | מאת: אמא מודאגת

בני בן שנה ועשרה חודשים ולו אחות גדולה בת 3. לאחרונה הוא מבקש ללבוש חצאית, נועל את נעלי הבובה של אחותו ומשחק בבובות. על מה מעידה התנהגות זו? מה עלי לעשות?

26/01/2010 | 11:24 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום לאם המודאגת, התנהגותו של בנך מעידה על הצורך הטבעי שלו לחקות אנשים בסביבתו, שכן זו אחת הדרכים היעילות ללמוד על העולם שסביבנו. כרגע, אין הרבה מה לעשות, מלבד לדאוג לסביבה עשירה בגירויים ומגוונת, ולכוון בעדינות לפעילויות תואמות-מין. ברוב המקרים הסביבה שלנו עושה זאת באופן טבעי. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים