עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/01/2010 | 09:46 | מאת: טלי

שלום. האם לדעתך ילד בן תשע וחצי עם הפרעת תקשורת אך התפקוד גבוה יכול להתמודד עם טיפול פסיכולוגי והאם זה כדאי ? יש בעיית התנהות והפרעות למינהן שמטרידות אותי ואין לי מושג מי מוסמך לטפל בו - פסיכולוז או אדם אחר שמבין את הלקות ? אפשר לקבל עזרה כלשהי או המלצה על מישהו ? תודה.

11/01/2010 | 14:31 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום טלי, ילד עם הפרעות תקשורת, גם בתפקוד גבוה, צריך - למיטב הבנתי - עזרה בתחומי התפקוד השונים, כולל בתחום הרגשי. לדעתי הטיפול צריך להיעשות ע"י פסיכולוג קליני או מטפל בהבעה המיומנים בעבודה עם אוכלוסייה מיוחדת זו. תוכלי לבקש המלצות מצוות ביה"ס (יועצת או פסיכולוגית) או בפורומים של הורים לילדי pdd. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים