מצבי כעס והתמודדות של ילד בן שנה ושבעה חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

30/12/2009 | 12:13 | מאת: אנייס

הי בני בן שנה ושבעה חודשים בתהליך ההירדמות משתמש במוצצ ולפעמים נעזר באחיזה של קצוות הסמיכה ולוחץ עליה ומגלגל אותה בכף ידו ולפעמים מתי שהוא כועס הוא מחזיק בסרוך של מכנס או בפינה של הכרית ולוחץ עליה בכף ידו האם זה טבעי ומה ניתן לעשות כדי למגר את התופעה

31/12/2009 | 22:14 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אנייס, המוצץ, כמו גם אובייקטים 'רכים' ומנחמים אחרים, הם אמצעים לגיטימיים להרגעה עצמית, ובגיל זה אין לראות בהם "תופעה שיש למגר". זה טבעי, ובהחלט ידידותי בשלב זה בילדות. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים