הכנסת יד למכנסיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/12/2009 | 11:21 | מאת: דלית שמיר

בני בן 2.8 גמול מזה מספר חודשים. הוא כל היום מכניס את היד לתחתונים ומשחק באיבר המין שאני כועסת הוא מבין על מה מה לעשות ? איך מתמודדים עם התופעה על מנת שלא יהפוך להרגל בזמן שהוא גדל ?

13/12/2009 | 13:36 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום דלית, נגיעה באיבר המין בגיל זה אינה מעידה על בעיה כלשהי או על התנהגות מינית לא הולמת, ואין לחשוש שיהיה לה המשך בעתיד. כרגע הייתי מסתפקת בהערה קצרה על כך שרצוי להתאפק ולהימנע מלהכניס יד למכנסיים כשהוא ע"י אנשים אחרים. השתדלי לא לכעוס מדי, ולא להפוך זאת למוקד של קונפליקט ביניכם. זה יעבור... בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים