כעס עולה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/11/2009 | 20:41 | מאת: דיני

אומנם, בני אינו בגיל ההתבגרות אלא בגיל 22 ,אבל הוא לעיתים קרובות כתוצאה מויכוח שולי ולא חשוב נקלע לויכוחים שבהם הוא בשניות מעלה את עוצמת קולו ונראה כבלתי שולט על כעסיו(לא אלימות פיזית)המצבים הללו קורים לעיתים קרובות והוא מרבה להתווכח ולכעוס.אני מחפשת מסגרת שבה ילמד לשלוט על כעסיו כי ברור לי שהוא אינו אוהב את המצבים להם הוא נקלע וכן סביבתו.

23/11/2009 | 01:07 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום דיני, נושא השליטה בכעסים נמצא בדר"כ בתחום התמחותם של פסיכולוגים קוגניטיביים-התנהגותיים, המסייעים ברכישת דפוסי מחשבה ותגובה מסתגלים ויעילים יותר. בגוגל תוכלי למצוא גם מכונים ומרפאות המציעים סדנאות קבוצתיות בנושא. שווה להפעיל חיפוש קצר, או להיכנס לאתר הפסיכולוגים הקוגניטיביים-התנהגותיים. הנה, כאן - http://www.itacbt.co.il/ ולבדוק באלפון המטפלים המפורט שם. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים