נערה עם דיכאון קשה !!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/02/2024 | 00:21 | מאת: ע.

תוכלי להגיד לי בבקשה על נושא האישפוז? היא אמרה שהפסיכיאטר אמר לה שאולי אישפוז, כי היא לא אוכלת גם, אבל הוא מקווה שלא. חשוב לי לדעת מתי כדאי לאשפז?

הי שוב, אני לצערי לא יכולה לענות על שאלתך כי כל מקרה לגופו... זה לא מספיק שהיא לא אוכלת או לא ישנה או כל דבר אחר...מישהו מקצועי צריך להעריך את מצבה לעומק ולרוחב כולל התמיכות שהיא מקבלת. בנוסף ההחלטה אם להתאשפז או לא היא לרוב החלטה משותפת למטופל/ת, למעט מקרים חריגים מאוד, ואינני בטוחה שזה המצב. כמו כן אני שומעת המון חרדה וחוסר אונים אצלך..אני מציעה לך בחום לקבל יעוץ אינטנסיבי בעצמך באשר לאיך להבין את ביתך ולתמוך בביתך. פסיכולוג/ית קלינית יוכלו לעזור. כל טוב ובריאות, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים